UNLEASH

Unlock jouw potentie

Dé 1-op-1 Human Design & Soul Business deep dive waarmee jij uit je comfort zone en in je Grootsheid stapt.

In 30 dagen klaar om Next Level impact te maken met een soul aligned aanbod

Laat mij je helpen vol zelfvertrouwen te ownen waarvoor jij hier geboren bent

‘Ik had het gevoel dat ik 10 sessies in 1 heb gekregen.’

Evelien Denys

‘Wauwie dit was echt zo waardevol. Tamara is een engel die je in alignment brengt’

Olivia Jones

‘Ik heb nu een duidelijke richting en een doel.’

Debora van Beek

Je voelt je onzeker over jouw aanbod...

Je voelt je onzeker over jouw aanbod. Je hebt niet de klanten en het inkomen dat je graag zou willen en daar baal je van. 

Diep van binnen schaam je je zelfs, omdat je weet dat er zoveel meer in jou zit. Én omdat je weet dat je wel doet wat je hoort te doen, maar er toch telkens weer ‘iets’ mist.

Je weet ondertussen dat het verbeteren van je aanbod met nieuwe cursussen of opleidingen ook niet het antwoord is om meer klanten aan te trekken, en je wil dit patroon nu eens echt gaan doorbreken!

Ben je er klaar mee dat de aanmeldingen uitblijven als je jouw aanbod deelt? En sta je open om de delen van jezelf die jou het liefste klein willen houden aan te kijken?

 

Dan is Unleash bedoelt voor jou!

''Our biggest fear is not that we are inadequate, our biggest fear is that we are powerfull beyond measure''

Marianne Williamson

You're invited to

UNLEASH

In 30 dagen klaar om Next Level impact te maken met een soul aligned aanbod

Dit kun je verwachten

Jouw Levensmissie praktisch vorm te geven in een soul aligned aanbod

Samen duiken we in jouw unieke potentie met Human Design en levenservaring om een uniek aanbod vorm te geven

Blokkades doorbreken die je tegenhouden om impact te maken

Met behulp van de channeling, akasha kronieken, lichttaal, energy healing en NEI transformeren we jouw blokkades vanuit de kern

& jouw Next Level te kickstarten met een aligned actieplan

We werken een strategie uit om jouw aanbod verder uit te werken en in de wereld te zetten, zodat je geld gaat verdienen en impact gaat maken met jouw levensmissie.

Dit is wat Debora zei over haar Deep Dive met mij:

''Ik voel me krachtiger en ik voel me grootser''

Zo werkt Unleash

Samen flowen we gedurende een maanfase richting jouw next level!

Deel 1: Nieuwe Maan

Zet krachtige intenties

Laat de nieuwe maan je inspireren om ruimte te geven aan je dromen en verlangens, jouw soul business en jouw next level visie.

Soul Alignment reading & healing op afstand

Met mijn Soul Alignment kaartendeck, mijn sterrenzoontje Nayelio en jouw gidsen help ik je in alignment en verbinding met je 5D bewustzijn. Met een healing op afstand schonen ''oude energetische ballast'' op, zodat we tijdens de deep dive sneller en makkelijker vanuit een hogere frequentie kunnen werken!

Deel 2: Groeiende Maan

Soul Business & Human Design deep dive sessie

Tijdens deze 1-op-1 deep dive via Zoom, gaan we jouw potentie ontwaken om next level impact te maken en alles blokkades transformeren die je in de weg staan om dat te realiseren. We reizen naar de Akasha Kronieken en jouw zielsherinneringen. We duiken in de details van jouw Human Design chart. We gaan naar de kern van jouw blokkades met behulp van NEI en lichttaal. En we formuleren samen een aligned next level actieplan om mee aan de slag te gaan.

Bonus: De deep dive wordt opgenomen en de gepersonaliseerde meditaties van jouw reis naar de Akasha Kronieken en de lichttaal healing ook. Zodat je altijd weer terug kunt keren naar deze krachtige energie.

Jouw praktische, aligned actieplan

Tijdens de deep dive komen er steeds meer ideeën en actieplannen naar boven die ik allemaal voor je noteer. Zo heb je aan het einde van de deep dive concrete handvatten en opdrachten om al het innerlijke werk om te zetten in actie!

Deel 3: Volle Maan

Volle Maan opdracht

Na de deep dive begeleid ik je om jouw next level plan uit te voeren met opdrachten en extra inzichten. Hier kan je zelf verder mee aan de slag.

Bonus: Hier krijg je ook jouw Human Design Levensmissie Blauwdruk (80+ pagina's), voor extra verdieping in wat je hier op Aarde te doen hebt.

Whatsapp Support

De gehele maancyclus hebben we een speciale Whatsapp groep als energetische container voor onze reis samen. Na de deep dive zijn er 3 momenten waarop ik praktische en verdiepende vragen voor je beantwoord, je aanmoedig en motiveer om jouw next level actieplan uit te voeren en space holder ben voor het de reis die je maakt. Ik ben je stok achter de deur om door te pakken en zorg dat je het niet alleen hoeft te doen!

Deel 4: Afnemende Maan

Eindopdracht

Je hebt ontzettend veel getransformeerd, staat heel anders in je business, bent aan de slag gegaan met je next level actie plan, je hebt je vragen gesteld en veel stappen gezet...... en nu is het tijd om terug te blikken. Waar kwam je vandaan en waar sta je nu? Wat heb je bereikt en hoe ga je vanaf hier verder? Met een laatste opdracht help ik je om jouw next level te verankeren.

Nu is het aan jou....

Hier is het tijd om je eigen pad verder te bewandelen vol zelfvertrouwen en overvloed met jouw unieke levensmissie en soul business. Je staat heel anders in het leven en vooral in jouw soul business. Jouw potentie is ontwaakt en je visie voor de toekomst is helder. Het is tijd om jouw ''ding'' te doen!

Aan het einde van Unleash:

Ben jij er klaar voor om jouw potentie te ontwaken?

Claim hier jouw plek voor

UNLEASH

Unleash wordt vernieuwd en opnieuw gelanceerd in het najaar 2024 / winter 2025. Stuur een mailtje naar mail@tamarasapulette.com om op de hoogte gehouden te worden!

UNLEASH

vrijdag 13 september 2024 om 9:30 tot 12:00 uur
555,-
 • 6 september: Soul Alignment Reading & Activatie op afstand
 • 13 september: 1-op-1 Human Design & Soul Business deep dive sessie van 2,5 uur via Zoom
 • Een aligned next level actieplan voor jouw soul business
 • Bekrachtigende opdrachten met volle maan en afnemende maan
 • 2 weken Whatsapp support voor vragen, motivatie en accountability
 • Bonus 1: Video opname Deep Dive
 • Bonus 2: MP3 van jouw akasha reis
 • Bonus 3: MP3 van jouw lichttaal healing
 • Bonus 4: Jouw gepersonaliseerde Human Design Levensmissie Blauwdruk (80+ pagina's)

Liever betalen in termijnen? Dat kan!

Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen van € 279 te betalen of 3 termijnen van € 189,-. Mail even naar mail@tamarasapulette.com om dit te regelen en jouw plekje voor Unleash te claimen!

Hi! Ik ben Tamara

Als 4/6 Emotionele Projector met de RAX of Penetration en mijn zon poort in de poort van Beginnen. In ‘gewone mensen’-taal: mijn grote kracht is om jou te begeleiden iets nieuws te starten en jouw dromen en ambities waar te maken, door op mijn intuïtieve manier jouw potentie uit je te halen.

Wat ik zie in bijna alle 650+ lichtwerkers en soulpreneurs waar ik mee heb gewerkt sinds 2015, dat iedereen een ontzettend groot hart heeft en vaak veel ideeën heeft om een verschil te maken, maar dat die ideeën 9 van de 10 keer niet van de grond komen. 

Daar wil ik met Unleash een verschil in maken.

Werken met mij betekent dat je de energie van mijn design als het ware kunt lenen, om te zorgen dat je WEL stappen vooruit gaat zetten vanuit een diepe verbinding met jouw ziel en levensmissie en een helder doel om jouw next level te gaan bereiken!

Aan het einde van deze deep dive kun jij zeggen: ”Nu weet ik wat ik hier te doen heb en hoe ik dat kan bereiken! Ik ben er klaar voor en ga ervoor!”

We maken geen grote toekomstplannen, maar kijken heel praktisch naar het hier en nu. Na jouw innerlijke transformatie op holistisch 5 dimensionaal niveau, maken we samen opdrachten waarmee jij direct de erop volgende week aan de slag kunt.

Met ondersteuning van mijn Human Design kanalen van leiderschap (31-7), zelfexpressie (1-8) en je dromen helder hebben (31-40), stap jij samen met mij uit je comfort zone en in je Grootsheid. Ik haal uit jou wat er allang in zit en gezien mag worden.

Voel jij dat Unleash de deep dive sessie is voor jou? Dan nodig ik je met liefde uit om jouw transformatie dag met mij te boeken.

Is Unleash iets voor mij?

Dit is wat mijn klanten zeggen over hun sessies met mij:

Veelgestelde Vragen

Op dit moment helaas niet! September en november zijn de enige maanden dat ik met jou kan samenwerken in 2024!

De data die je hierboven vind, zijn de enige 2 opties in juni op dit moment. Maar Unleash groeit ontzettend hard, dus voel je dat het de ‘bedoeling’ is dat je Unleash met me doet. Stuur me dan even een mailtje op mail@tamarasapulette.com en dan kijken we hier samen even naar.

Yes, dat kan zeker. Je kan in 3 termijnen betalen:

 • 1 termijn van € 555,-
 • 2 termijnen van € 279,- 
 • of 3 termijnen van € 189,-

 

Betaling in 2 of 3 termijnen kan ik handmatig voor je regelen. Stuur me even een mailtje op mail@tamarasapulette.com om jouw plekje te claimen en dan maak ik het voor je in orde!

Helaas niet. Deze Deep Dive is echt alleen bedoelt voor ondernemers die al begonnen zijn en die merken dat het niet helemaal stroomt vanuit hun eigen huidige energie.

Als je wel benieuwd bent naar wat jouw levensmissie is, dan is een Human Design Levensmissie Blauwdruk misschien iets voor jou…

Klik hier om meer te lezen over een Levensmissie Blauwdruk >>

Twijfel is iets heel interessant. Het kan namelijk vanuit 2 dingen komen. 

De eerste, veel voorkomende optie, is dat je hart voelt dat dit het verschil voor je kan maken, maar je ego daar een stokje voor steekt en maakt dat je blijft piekeren. Unleash gaat over het stappen uit je comfort zone. Over het transformeren van je blokkades. Geen enkel ego heeft daar natuurlijk zin in, want: HELP! Die comfort zone hebben we toch niet voor niets gecreëerd? Als dit de onderliggende oorzaak van twijfel is voor jou, dan is het aan jou om de sprong te durven nemen en te vertrouwen op je hart. Want durf jij uit je comfort zone en in je Grootsheid te stappen?

Als tweede kan het ook zo zijn dat het niet echt bij je past, maar je het gevoel hebt dat je hulp van buitenaf nodig hebt terwijl je eigenlijk al alles zelf kan. Je weet eigenlijk al precies wat je te doen hebt en bent al klaar om die volgende stap te zetten, maar je durft nog niet goed. In dit geval wil ik je graag uitnodigen om gewoon te gaan springen! Bewaar het geld voor deze deep dive om te investeren in andere zaken waar je jouw soul business en levensmissie mee kunt laten groeien.

Is het niet helder welke van deze 2 het is? Dan raad ik je aan om te kijken naar jouw innerlijke autoriteit vanuit je Human Design om vanuit jouw authentieke ik de juiste keuze te maken. 

Emotionele autoriteit: Zorg ervoor dat je deze reading niet alleen in het moment wil doen, maar ook over 1 of 2 dagen nog steeds graag wil volgen. Heb je een helder en kalm gevoel over de deep dive? Dan is het bedoelt voor jou!  

Sacrale autoriteit: Tune in op je lichamelijke reactie wanneer je door deze pagina scrollt. Krijg je een sterke ”eh eh” gevoel of wordt je er niet enthousiast van, dan is het niet bedoelt voor jou.Voel je dat je ”aan” gaat en op de koop knop wil drukken? Dan is deze deep dive bedoelt voor jou! 

Intuïtieve autoriteit: Neem de tijd om even alleen te zijn en te mediteren, om de zachte stem van je intuïtie te horen over of deze deep dive bij jou past. Hoor je niks? Of een duidelijk nee, dan is het niet bedoelt voor jou. Krijg je een bevestiging, dan is het bedoelt voor jou!

Ego autoriteit: Vraag jezelf af of deze deep dive iets is dat jij WIL. Is het antwoord ja? Dan is deze deep dive bedoelt voor jou! Elk ander antwoord is een nee…

Zelf-Projecterende autoriteit: Vraag jezelf af of deze deep dive resoneert met wie jij bent en waar je naar toe wil met je leven en soul business. Als de deep dive niet resoneert met je, dan is dat helder. Resoneert het wel? Dan is het voor jou bedoelt!

Klankbord Autoriteit: Praat eens over deze deep dive met één of meerdere vertrouwenspersonen in omgevingen waarin jij je prettig voelt. Luister vervolgens naar wat je jezelf hoort zeggen over deze deep dive. Is het iets dat je wil gaan doen? Dan is het antwoord helder en dan is de deep dive helemaal bedoelt voor jou!

Maan Autoriteit: Forceer jezelf niet om in het moment een keuze te maken en flow mee met de huidige maancyclus om te kijken of er een moment komt waarop je helder voelt dat een deep dive iets voor jou is.

Wil je even sparren met mij over je twijfels? Dan mag dat natuurlijk altijd. Stuur me een mailtje op mail@tamarasapulette.com of stuur me een DM op instagram @tamara_sapulette en dan voel ik met je mee! 

Dan mag je me altijd een mailtje sturen naar mail@tamarasapulette.com en dan help ik je graag.