Human Design
Levensmissie Blauwdruk

Ontdek waarvoor jij hier als ziel geboren

Bestel jouw Levensmissie Blauwdruk

Geef jouw geboorte informatie door

Ontvang jouw Blauwdruk binnen 2 tot 3 werkdagen

Wie ben jij eigenlijk écht? En wat is jouw Levensmissie?

Je voelt een diep verlangen om een verschil te maken in de wereld om je heen, maar je kunt niet helder je vinger leggen op wat je hier precies hoort te doen.

Hier en daar heb je waarschijnlijk wel wat ideeën over wat jij hier mag doen op deze wereld. Maar deze komen niet van de grond of stromen niet op de manier zoals jij zou willen.

Eigenlijk ben je een beetje klaar met ‘zoeken’ naar jouw ‘waarom’. Je wil graag antwoorden en inzichten die je vooruit gaan helpen op jouw pad. Het pad van jouw Levensmissie.

Herkenbaar? En ben jij er klaar voor om het mysterie rondom jouw Levensmissie op te lossen?

Dan introduceer ik graag...

De Human Design Levensmissie Blauwdruk

Een gepersonaliseerd (digitaal) boek van 80+ pagina's over waarom jij hier geboren bent op Aarde volgens jouw unieke Human Design.

Op het moment dat jij werd geboren is er een soort van ‘screenshot’ gemaakt van de energie die op dat moment aanwezig was. En die screenshot zie je terug in jouw Human Design chart. Jouw chart is dus letterlijk een weergave van jouw energetische potentie.

Er staan talloze details in jouw chart die allemaal puzzelstukjes vormen om je Levensmissie vorm te kunnen geven. We gaan het hebben over veel meer dan alleen jouw Human Design type. We zoomen in op de 9 centrums, profiel, kanalen, zon poort, incarnatie kruis, definitie en nog veel meer!

Deze deel ik allemaal met jou in een gepersonaliseerde Human Design Levensmissie Blauwdruk.

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.

Deze 7 hoofdstukken vind je terug in jouw Blauwdruk:

1: Jouw Human Design

Wat is Human Design? Wat is jouw chart? En hoe haal je het meeste uit de blauwdruk?

2: Jouw Authentieke Ik

Wie ben jij? Wat is jouw essentie? Hoe komt jouw energie het beste over op anderen? Hoe maak je keuzes die passen bij wie je bent? En hoe weet je dat je in alignment bent met je authentieke ik?

3: Jouw Triggers

Wat is jouw grootste trigger om te overwinnen? Wat brengt je uit alignment? Waar beïnvloeden anderen jou het meeste? En hoe herken je dat je jouw kracht weggeeft?

4: Jouw Levensmissie

Wat is jouw Levensmissie? Hoe zet jij jouw Levensmissie op de wereld? En vanuit welke unieke energie draag je jouw Levensmissie uit?

5: Jouw Impact

Vanuit welke rol maak jij impact? Met welke unieke talenten maak jij impact? Op welke gebieden maak jij impact vanuit jouw zijnskracht? En op welke gebieden maak jij impact vanuit jouw wijsheid?

6: Jouw Manifestatie

Welk soort manifestaties werken voor jou? Met welk zintuig kan je het beste manifesteren? In hoeverre manifesteer je samen met anderen? En wat zijn de meest krachtige affirmaties voor jou?

7: Jouw Stappenplan

Hoe integreer je alles dat je hebt gelezen en ontdekt in jouw Levensmissie Blauwdruk? En hoe kun jij concreet starten met jouw Human Design reis?

Na het lezen van jouw Blauwdruk weet jij o.a.:

If you feel like you don't fit into the world you inherited, it is because you're here to create a new one

Dit is wat mijn klanten zeggen over hun Levensmissie Blauwdruk...

Carin Smeets

6/2 Emotionele Manifestor

Rowena Gruppelaar

5/1 Mentale Projector

Sylvia Bekhuis

1/3 Sacrale Manifesting Generator

De blauwdruk geeft mij een bevrijdend gevoel!

Lieve Tam, ik heb begin van de blauwdruk doorgelezen. Ik kan me letterlijk in alles vinden wat er in staat. Het geeft mij een bevrijdend gevoel, omdat ik denk van: zie je wel! Mijn intuïtie en het stemmetje waar ik nu oprecht naar luister (wat ik eerder niet deed) heeft dus toch wel gelijk! Het geeft me zoveel bevestiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt om voor mezelf te starten te teachen. Om mijn talent om snel dingen op te pakken nu echt in te gaan zetten. Pff, echt heel bijzonder. Ik ga de blauwdruk uitprinten en verder doorlezen op z’n tijd! Het geeft me nu in ieder geval al heel veel vertrouwen in mijn eigen stem waar ik naar mag luisteren.
Liana Sapulette
6 / 2 Sacrale Manifesting Generator

Ik heb het in één ruk uitgelezen. Wat een eye-openers!

Dank je wel voor de blauwdruk en zo snel al. Ik ben er al mee bekend en het was niet mijn eerste blauwdruk, ik heb het in één ruk uitgelezen. Wat een eye-openers. Weer. Ik vind dat je de blauwdruk heel helder hebt geschreven, Tamara en ik ben er weer heel blij mee. Ik mag het van mezelf er steeds weer bijpakken, omdat het steeds weer zinvol is om over mezelf te lezen. Ik vind het zo bijzonder. Dankjewel voor de vele duidelijke voorbeelden, dat helpt enorm.
Esther Ritzen
2/4 Mentale Projector

Zullen wij óók samen kijken naar wat Human Design vertelt over jouw Levensmissie?

Zoveel klanten gingen je al voor:

bestelde Blauwdrukken ✨
0

Bestel hier jouw Human Design
Levensmissie Blauwdruk

Levensmissie Blauwdruk

111 excl. BTW
 • Een digitaal blauwdruk boek (80+ blz.) over jouw Human Design & Levensmissie
 • Bonus: Toegang tot de Q&A bibliotheek met 16 video's
 • Ontvang jouw blauwdruk binnen 5 werkdagen

Why fit in when you where born to STAND OUT?

Kennen wij elkaar al?

Ik ben Tamara!

Jouw Human Design Gids en Levensmissie Doula en tevens 4/6 Emotionele Projector! Ik ben er om je te begeleiden in het ‘geboren’ laten worden van jouw Levensmissie vanuit jouw Human Design. Zodat jij een leven kunt creëren waar je verliefd op bent!

In 2015 ontdekte ik de fascinerende wereld van Human Design en sindsdien heeft het een belangrijke rol gespeeld in mijn zoektocht naar de authentieke plek die ik mocht innemen. Ondanks dat ik met vele andere zelfbewustwordingstools heb gewerkt, was mijn Human Design chart dé plek waar ik telkens weer de transformerende antwoorden vond die ik zocht.

Na 7 jaar zelfstudie met Human Design, was het in 2022 tijd om te leren hoe ik anderen met dit fascinerende systeem kon gaan helpen. Ik startte mijn Human Design Coach opleiding bij Eden Carpenter en ging nog meer de diepte in over hoe je helemaal vanuit alignment kunt leven met je Human Design voor je leven en soul business.

Vanaf dat moment staat alles in mijn business en leven in een stroomversnelling. Binnen 1,5 maand behaalde ik mijn diploma en hielp ik binnen no-time al mijn 1e klanten met hun Human Design & Levensmissie. Zij waren net zo enthousiast als ik! 

Ik voel dan ook de diepe roeping om zoveel mogelijk mensen te leren over dit fascinerende systeem. Met als grote droom om Human Design uiteindelijk toegankelijk te maken voor kinderen.
Want hoe fantastisch zou het zijn als je terwijl je opgroeit al in verbinding wordt gebracht met je authentieke ik en je levensmissie?!

Maar eerst mogen wij als volwassenen die shift in onszelf gaan maken dat we echt durven staan voor wie wij zijn. Vanuit dat getransformeerde bewustzijn kunnen wij de nieuwe generatie samen ook gaan dragen en uiteindelijk samen een grote impact maken op een authentiekere, fijnere wereld voor iedereen!


Als je voelt dat ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden in het verbinden met jouw authentieke ik en jouw Levensmissie, dan help ik je ontzettend graag met een prachtige gepersonaliseerde Human Design Levensmissie Blauwdruk!

Twijfel je nog? Misschien helpen deze vragen jou...

Je ontvangt jouw Levensmissie Blauwdruk binnen 5 werkdagen na je bestelling. Maar waarschijnlijk al veel eerder!

Omdat de Blauwdruk persoonlijk door mij gemaakt is voor jou en er al tijd in is gestoken op het moment dat je het ontvangt, is er helaas geen niet-goed-geld-terug garantie. Jouw betaling voor een Levensmissie Blauwdruk is dan ook definitief. 

Als je twijfelt over je investering, dan mag je me altijd een berichtje sturen op mail@tamarasapulette.com. Zo kan ik het beste met je mee voelen en kijken of een Levensmissie Blauwdruk geschikt voor jou is.

Op dit moment is de Levensmissie Blauwdruk alleen nog digitaal verkrijgbaar.
Wil je jouw Blauwdruk wel graag gedrukt hebben? Dan kan je het makkelijk zelf uitprinten of laten drukken bij een lokale of online printshop.

Het komt wel eens vaker voor dat een geboortetijd niet helemaal zeker is. Mocht je het nog niet geprobeerd hebben, dan kun je bij de gemeente waar je geboren bent jouw geboorte akte opvragen om je geboortetijd te achterhalen.

Is jouw geboortetijd over het algemeen niet duidelijk, omdat jouw ouders het niet zeker weten? Neem dan eerst even contact met mij op voordat je een Levensmissie Blauwdruk besteld. Dan kijken we samen naar je situatie en of we op een alternatieve manier alsnog de juiste geboortetijd kunnen achterhalen. 

Stuur hiervoor mij een mailtje via mail@tamarasapulette.com en dan praten we daar even verder!

Jazeker! Geef dit dan even aan in het formulier dat je invult na het boeken van jouw Levensmissie Blauwdruk. Daar kun je namelijk je naam en geboorte informatie opgeven, maar in jouw geval betekent dat dus dat je de gegevens invult van degene aan wie je de Blauwdruk cadeau wil doen.

Zorg er in ieder geval voor dat je jouw eigen e-mailadres doorgeeft, zodat ik jouw aankoop ook kan koppelen aan de informatie die je hebt doorgegeven én natuurlijk zodat ik jou de Levensmissie Blauwdruk kan toe sturen om het als cadeau te kunnen geven!

Wil je zowel voor jezelf als voor iemand anders een Levensmissie Blauwdruk bestellen? Mail me dan eventjes op mail@tamarasapulette.com. Helaas werkt het betalingssysteem technisch nog niet mee dat je zelf meerdere blauwdrukken kunt boeken. Wanneer je mij mailt, dan regel ik dit persoonlijk even voor jou!

Voor vragen over jouw Human Design Levensmissie Blauwdruk, kun je een 1-op-1 Deep Dive sessie bij mij boeken. Deze sessies zijn op aanvraag. (Je mag me hiervoor een mailtje sturen naar mail@tamarasapulette.com)

Daarnaast krijg je ook als bonus toegang tot de Human Design Q&A bibliotheek op mijn online academie, daar vindt je ook een heleboel waardevolle vragen en antwoorden van andere blauwdrukkers 🙂

Ja, je kunt zeker meerdere Levensmissie Blauwdrukken bestellen. Er zijn meerdere mensen die dit doen! 

Als je dit wil, dan mag je mij even een mailtje sturen naar mail@tamarasapulette.com en dan stuur ik je hier een losse factuur voor, want helaas werkt de techniek van mijn betalingssysteem (nog) niet zo dat je via mijn website meerdere blauwdrukken tegelijk kunt bestellen!

Laat het me dus even per mail weten en dan reserveer ik de hoeveelheid Levensmissie Blauwdrukken die jij wil voor jou en degene(n) aan wie je een blauwdruk cadeau wil doen!

Super waardevolle vraag! Het is mijn intentie ook om deze Levensmissie Blauwdruk te verkopen aan degenen ‘waarvoor het bedoelt is’. Als jij vanuit alignment deze Levensmissie Blauwdruk koopt, en bijvoorbeeld niet vanuit tekort, dan gaat de blauwdruk ook de meeste impact maken op jouw leven! En jouw Innerlijke Autoriteit is dé manier om aligned beslissingen te maken.

Ik heb op mijn Instagram een post gemaakt om jou te helpen: ”Wat is de juiste keuze voor mij?”. Daarin geef ik voor alle 7 verschillende autoriteiten inzichten en een praktische tip om een juiste beslissing te kunnen maken.
>>> Klik hier om direct naar mijn post te gaan over ”Wat is de juiste keuze voor mij?”

De Levensmissie Blauwdruk is gecreëerd vanuit mijn eigen unieke Human Design en wat ik hier te delen heb in deze wereld. 

Als 4/6 Projector neem ik je mee de diepgang in over jouw Human Design vanuit mijn unieke perspectief en ervaring die ik heb op gedaan sinds ik in 2015 begonnen ben als Intuïtief Coach, Healer & Lichtchanneler om (ontwakende) lichtwerkers te begeleiden hun Levensmissie te leven. Als een lijn 4 ben ik me er heel erg van bewust dat iedereen uniek is en zijn eigen manier heeft van zijn en impact maken, en deze Blauwdruk is de perfecte manier voor mij om dit met jou te delen!

Daarnaast betekent werken met mij ook altijd het ervaren van de meest krachtige energie die ik uitdraag vanuit mijn Human Design: het starten van iets nieuws. Met mijn bewuste zon poort 53, de poort van Beginnen, zul je door te verbinden met mijn energie een boost krijgen om écht aan de slag te gaan met Human Design en alles dat ik met jouw deel in de Levensmissie Blauwdruk.  Zodat het niet alleen bij het lezen van een Blauwdruk blijft, maar jij ook echt je experiment start om je essentie en je levensmissie te kunnen manifesteren.

Last but not least, is mijn G centrum gedefinieerd en dat betekent dat ik je kan helpen met het ontdekken van wie jij bent en welke richting jij op mag gaan! Ik kan je hier een enorme boost in geven en je leren hoe jij ook verbinding kunt maken met jouw authentieke ik en levensmissie.

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer details in mijn chart die een rol spelen, maar dit is voornamelijk de energie die je van mij zal voelen en ervaren wanneer je jouw Blauwdruk leest. Het is aan jou om te voelen of je resoneert met mijn energie en je mij wil uitnodigen om in te tunen op jouw uniekheid. Volg hiervoor jouw innerlijke autoriteit om een aligned keuze te maken!

Nee, daar gaat het in de Levensmissie Blauwdruk niet over, maar in de toekomst wil ik wel een nieuwe blauwdruk maken waar ik dit wel met jou kan delen: De Soul Business Blauwdruk. 

In de Levensmissie Blauwdruk deel ik vooral met je wat jouw essentie is, hoe je kunt loslaten wie je niet bent om jouw Levensmissie te kunnen ownen. Met daarbij als extra waardevolle informatie ook hoe jij jouw Levensmissie vervolgens kunt manifesteren vanuit jouw design.

Terwijl het in de Soul Business Blauwdruk veel meer zal gaan over HOE je vanuit jouw Human Design type het beste kunt ondernemen, welke marketing, branding, aanbod het beste bij jou past, en natuurlijk nog veel meer!

Stuur me even een mailtje op mail@tamarasapulette.com, zodat ik jou als eerste kan mailen wanneer de Soul Business Blauwdruk te bestellen is!

Tof dat je al bezig bent met jouw Human Design! Ik snap helemaal dat je eerst even wil weten wat ik precies ga behandelen in de Levensmissie Blauwdruk en of het extra waarde gaat toevoegen aan jouw opgebouwde kennis en ervaring. 

Dit zijn de elementen uit jouw chart die ik ga delen in de Levensmissie Blauwdruk: type, strategie, niet-zelf thema’s, signature, autoriteit, jouw kanalen, gedefinieerde en ongedefinieerde/open centrums, incarnatie kruis, profiel, definitie, poorten van je keel centrum, manier van manifesteren. 

Dit doe ik vanuit mijn persoonlijke perspectief als Projector en ik neem je diepgaand mee in hoe al deze elementen een verhaal vertellen over jouw Levensmissie!
Wat voor jou waardevol is, is om te kijken naar de inhoud van de Levensmissie Blauwdruk en of jij zelf met wat je nu weet antwoord kan geven op de vragen die ik erin stel. 

​​In jouw Blauwdruk vind je deze hoofdstukken:

 • 1: Jouw Human Design – Wat is Human Design? Hoe lees je jouw chart? En hoe haal je het meeste uit deze blauwdruk?
 • 2: Jouw Authentieke Ik – Wie ben jij? Wat is jouw essentie? Hoe maak jij de juiste keuzes? Op welk moment kan jij het beste actie ondernemen? En hoe kun jij het beste zichtbaar worden?
 • 3: Jouw Blokkades & Triggers – Wat zijn jouw grootste triggers om te overwinnen? Waar beïnvloeden anderen jou het meeste en hoe ga je daarmee om? En hoe herken je dat je niet leeft vanuit alignment?
 • 4: Jouw Levensmissie – Waarom ben jij hier op dit moment op Aarde? Welke rol speel jij in de evolutie van de wereld? Hoe maak jij impact? Wat zijn jouw natuurlijke talenten waar je anderen mee kunt helpen? En hoe geef jij jouw wijsheid door?
 • 5: Jouw Manifestatie – Hoe zet je jouw levensmissie in de wereld? In hoeverre mag je samenwerken met anderen om te manifesteren? En wat zijn de meest krachtige affirmaties die bijzonder goed voor jou werken?


Ken je het grootste gedeelte van deze informatie al? Maar zijn er nog onduidelijkheden in jouw chart waar je nog meer over wil weten?
Misschien is een sessie met mij dan passender voor jou, om ervoor te zorgen dat je persoonlijk afgestemde informatie krijgt die jij op dit moment nodig hebt.
Je mag me een mailtje sturen op mail@tamarasapulette.com en dan overleggen we even wat ik voor jou kan betekenen!

Ja zeker is deze Levensmissie Blauwdruk iets voor jou! Sterker nog: ik wou dat ik zo’n gepersonaliseerd boekwerk had toen ik mijn zelfbewustwordingsreis begon. Het had veel puzzelstukje op zijn plek laten vallen en me veel meer richting en erkenning gegeven in welke richting ik op mag gaan en waarom dat zo werkt voor mij. 

Deze Levensmissie Blauwdruk is dan ook een geweldige introductie om alles te leren over wie jij bent en waarvoor jij hier geboren bent. Helemaal helder en overzichtelijk opgezet op basis van jouw unieke Human Design chart. Dit kan je uren research op internet besparen en wellicht een heleboel getwijfel en terughoudendheid rondom het tot uiting brengen van je Levensmissie. Judith Bloema

6/2 Sacrale Manifesting Generator

Lia Remmelzwaal

4/6 Emotionele Generator

Mariska van Dijk

5/1 Mentale Projector

Joanna Bruins Slot

1/3 Intuïtieve Manifestor

Kim Thijssen

1/3 Emotionele Projector

Jolanda Muller

1/3 Emotionele Manifesting Generator

Helene Postema

5/2 Sacrale Generator

Wat een inhoud! En hoe mooi ook weergegeven!

''Ik was al even in contact gekomen met Human Design en ik ken je zus en mama van Tri of Light. Ik weet hoe hoogstaand werk zij leveren. Vandaar ervaarde ik geen twijfel of ik een Human Design Levensmissie Blauwdruk bij jou wou bestellen, toen ik je begon te volgen op Instagram. Ik wist: bij haar ga ik dit bestellen! Wat ik waardevol vond aan mijn Levensmissie Blauwdruk? In eerste geval, wat een inhoud! En hoe mooi ook weergegeven. Ik heb het reeds 2 maal gelezen en zal het nog veel lezen. Het verbaasde me toch wel dat mijn gedefinieerde centrums net datgene is waar ik mee struggle, terwijl het wel net mijn sterkte is. En ik weet nu ook dat frustratie me uit alignment brengt. Ik wist het ergens wel al, maar door het nu zo te lezen is het helemaal bewust gemaakt. Daar doen we dus wat mee. Er zijn 3 grote inzichten die ik uit mijn Levensmissie Blauwdruk heb mogen halen. Zoals ik reeds gezegd heb, was het eerste grote inzicht over mijn centrums. Daarnaast haalde ik veel uit hoe ik mag manifesteren. Dat ik dit anders mag doen, hoe het bij mij hoort. Als laatste haalde ik een groot inzicht uit hoe ik ‘’aan’’ ga bij wat er mij gevraagd wordt. Ik weet nog niet goed hoe, maar ook daarmee ga ik aan de slag. Mijn ehe of mijn uhu leren voelen/ horen. Want dan wordt het gewoon veel simpeler 🙂 Als jij twijfelt om een Levensmissie Blauwdruk bij Tamara aan te vragen, dan zou ik zeggen: Gewoon doen. Zo krijg je inzicht in wie je echt bent en kan je de diepe vrije duik nemen om jezelf te gaan herontdekken. Want ergens onderweg zijn we ons gaan conditioneren waardoor we ons zelf stuk voor stuk hebben losgelaten. En dat is mijn droom voor deze mooie wereld. Dat mensen opnieuw contact maken met hun ware ziel(smissie). En dit is één van de stappen die je daarbij kan zetten.''

De blauwdruk kan ik voor de rest van mijn leven gebruiken als een spiegel

Ik ben diep onder de indruk en dankbaar voor wat Tamara neer heeft gezet. De impact die dit heeft op mij als individu maar ook collectief is ongekend. De Levensmissie blauwdruk speelt voor mij een sleutelrol betreft het balans creëren in mijn leven en het vasthouden van een harmonieus bestaan. De blauwdruk is gepersonaliseerd, overzichtelijk, uitgebreid, maar toch beginners-friendly is en begeleidend opgesteld. Het sluit aan bij mijn behoeftes op een unieke wijze. Het is niet gewoon informatie dat je tot je neemt. Naarmate de tijd verstrekt kan ik nieuwe inzichten halen uit informatie die er staat. Het blijft gewoon binnenkomen en er komen steeds meer “updates” binnen. Het voelt live en tijdloos tegelijk. De blauwdruk kan ik voor de rest van mijn leven gebruiken als een spiegel. Ongeacht mijn leeftijd of levensfase. Het grootste inzicht wat ik uit de blauwdruk heb gehaald, is dat ik mijzelf niet hoef te verbeteren of te veranderen onder het mom van “ontwikkelen”. Maar in plaats daarvan mag toewerken naar het “oké” zijn met wie ik ben. In plaats van mij aan te passen naar de maatschappelijke wensen, mij juist meer richten op mijn zelfbeeld. Mochten er mensen zijn die twijfelen zou ik adviseren contact met Tamara op te nemen en haar social media te bezoeken. Ze is erg toegankelijk, kundig en ervaren. Ze is erg geduldig en gericht, zo kan ze je heel uitgebreid informeren zonder dat het chaotisch is, maar altijd erg verhelderend. Bedankt ❤️
Züleyha Gönen
1/3 Emotionele Manifesting Generator

Human Design
Levensmissie Blauwdruk

Human Design Levensmissie
Blauwdruk

Nu met korting t/m 31 mei 2024
111 excl. BTW
 • Een digitaal blauwdruk boek (80+ blz.) over jouw Human Design & Levensmissie
 • Bonus: Toegang tot de Q&A bibliotheek met 16 video's
 • Ontvang jouw blauwdruk binnen 10 werkdagen