Ontcijfer jouw chart met deze gratis Handleiding

Wat vertelt jouw Human Design over je Levensmissie?

Ik beloof je niet te spammen en alleen maar waarde 
te sturen om je te empoweren in Human Design & jouw Levensmissie <3

Van overwhelm naar overzicht
in je Human Design Chart

Download de Gratis Handleiding

Ontcijfer je Human Design chart

Start jouw Human Design & Levensmissie Reis

Help! Hoe word ik wegwijs in mijn Human Design chart?!

Je bent gefascineerd door Human Design en voelt dat het life changing kan zijn

Je voelt je enorm aangetrokken tot Human Design en hebt sterk het gevoel dat Human Design je antwoorden gaat geven op jouw levensvragen. Want hoe tof zou het zijn als het jou zou vertellen waarom jij hier geboren bent als ziel?! 

Maar… toen kreeg je voor het eerst een Human Design chart te zien met de overwhelm aan informatie en details en was je 1e reactie misschien wel om de chart gauw weer weg te stoppen.

OF je bent al een tijdje bezig met Human Design, maar er zijn nog steeds bepaalde onderdelen die je niet helemaal begrijpt en kunt plaatsen.

Als dit over jou gaat, dan vraag je jezelf waarschijnlijk af:

Het zou ontzettend jammer zijn als de complexiteit van Human Design je zou tegenhouden om de enorme waarde die je er in kunt vinden tot je te nemen. Daarom help ik je ook heel graag van overwhelm naar overzicht met deze  ‘Ontcijfer je Human Design chart’ handleiding. 

Na het lezen van de handleiding:

Heeft een Human Design chart geen geheime termen en verwarrende onderdelen meer voor jouw

Weet jij precies HOE welk element uit jouw chart je kan helpen om dichterbij je Levensmissie te komen

Kun je met mijn handleiding zelf op onderzoek uit gaan om je Levensmissie te ontdekken en ownen

& heb je mijn concrete, overzichtelijke 4 stappenplan om jouw Human Design steeds beter te begrijpen en in te zetten voor je Levensmissie

Zullen we samen jouw Human Design chart ontcijferen?

Hi! Ik ben Tamara.

Human Design Gids, Levensmissie Doula & 4/6 emotionele Projector

Ik help je om jouw levensmissie geboren te laten worden aan de hand van je Human Design, zodat je een leven kunt creëren waar je verliefd op bent!

In 2015 ontdekte ik de fascinerende wereld van Human Design en in mijn zoektocht naar mezelf en hoe ik mijn authentieke plek in het leven kon vinden kwam ik telkens weer terug bij dit fascinerende systeem. Met hoeveel andere zelfbewustwordingstools ik ook werkte, de meest transformerende antwoorden vond ik altijd in mijn Human Design chart.

Wie je bent en wat je hier mag doen in dit leven wordt zó helder zichtbaar gemaakt, dat het als een praktische handleiding gebruikt kan worden om je weer te herinneren aan je essentie. En vanuit die herinnering kan jij in de Aardse werkelijkheid experimenteren met wat jouw waarheid is en hoe jij een leven kunt creëren waar je verliefd op bent door te leven vanuit je essentie.

In 2022 was het eindelijk de juiste tijd om al mijn zelfinzichten en ervaring in te leren zetten om anderen met Human Design te helpen. Ik startte mijn Human Design Coach opleiding bij Eden Carpenter en toen begonnen eindelijk alle puzzelstukjes voor mij op z’n plek te vallen. Het voelt als mijn roeping om zoveel mogelijk mensen te leren over dit fascinerende systeem. En vooral Human Design uiteindelijk toegankelijk te maken voor kinderen. Want hoe fantastisch zou het zijn als je terwijl je opgroeit al in verbinding wordt gebracht met je authentieke ik en je levensmissie?!

Ik kan niet wachten om jou in deze handleiding mee te nemen in wat jouw chart je kan vertellen over jouw Levensmissie, zodat jij ook telkens weer terug kunt komen bij de wijsheid van dit fascinerende systeem! 

Zal ik je laten zien wat Human Design je kan vertellen over je Levensmissie?

Dit is wat zij zeggen...

Ontcijfer jouw chart met deze gratis Handleiding

Wat vertelt jouw Human Design over je Levensmissie?

Ik beloof je niet te spammen en alleen maar waarde 
te sturen om je te empoweren in Human Design & jouw Levensmissie <3