TamaraSapulette-Pattipeilohy-IkbenTamara-MissieMoneyMindsetCoach-23

Wat is Human Design?

Dé tool om je te helpen herinneren waarom jij hier bent geboren.

Human Design is de wetenschap van differentiatie. Dit betekent dat het je laat zien hoe jij anders bent dan de mensen om je heen. Jouw uniekheid is daarom ook zo enorm gedetailleerd weergegeven in jouw chart. Om zo een helder licht te schijnen op de vele aspecten van jouw zijn en waarvoor jij hier geboren bent. De intentie van het leren kennen van jouw Human Design is dan ook om jou te helpen om jezelf toestemming te geven anders te durven zijn en jouw authentieke plek in te nemen.

Dit fascinerende systeem is jaren geleden gechanneld naar de Aarde. In 1987 bracht Ra Uru Hu 7 dagen door in trance waarin hij door ‘Spirit’ het Human Design systeem doorkreeg. Een fascinerende samenkomst van hedendaagse wetenschappen. Je vindt zowel quantum fysica, biomechanica en neurowetenschappen in Human Design, als eeuwenoude wijsheden over de chakra’s, de I-ching en astrologie.

Al deze kennis en wijsheden komen samen in jouw Human Design chart tijdens het moment van jouw geboorte en 88 dagen daarvoor. Je kunt jouw chart zien als een ‘foto’ van de energetische imprint die jij op deze 2 momenten hebt ontvangen. Een foto die zichtbaar maakt welke lessen jij als ziel hebt uitgekozen om persoonlijk te groeien hier op Aarde én wat jij hier komt bijdragen aan het collectief.

Ik geloof dat jij als ziel heel bewust hebt gekozen voor de specifieke imprint die jij wil hebben om jouw levensmissie hier te kunnen leven. Het is dan ook niet zo zeer dat jouw Human Design bepaalt wat jouw levensmissie is. Jij hebt jouw Human Design ”boven” al bepaald en nu mag jij je, middels jouw Human Design chart, je hier op Aarde weer herinneren waarvoor jij hier geboren bent.

Ondanks dat de intentie van Human Design verlichtend en verhelderend voelt, kunnen de labels die je in jouw chart ziet misschien juist inflexibel en bepalend lijken. Maar dit is alles behalve de intentie van dit systeem. De intentie is juist om erkenning te krijgen voor wat er in jou leeft en vervolgens actief te experimenteren met de inzichten die je uit je Human Design haalt.

Uiteindelijk is je chart namelijk alleen maar een tool om je te helpen herinneren aan wie jij geboren bent om te zijn. Iets dat jij van binnen natuurlijk al weet! Dus wees vooral ‘eigen wijs’ over alles wat je leest over jouw Human Design. Precies dit zeg ik ook altijd tegen mijn klanten die een Human Design Levensmissie Blauwdruk bij me bestellen.

Onderzoek de kennis en wijsheid uit jouw design, terwijl je bewust blijft van conditioneringen en jouw ego die misschien weerstand zullen hebben om dit te omarmen. Vorm uiteindelijk jouw eigen waarheid over wie jij bent en waarvoor jij hier ‘geboren’ bent!

Ben je een newbie in Human Design? Dan is mijn podcast over de 8 must knows voor beginners in Human Design misschien iets voor jou. Klik hier om mijn podcast te beluisteren >>

DEEL DEZE POST